marți, 29 iunie 2010

De ce curg lacrimi din cer?


De ce curg lacrimi din cer?

Oare de ce? oare cine îşi udă obrazul? cine îşi varsă amarul?- întrebă copilul.

Şi îngerii plâng, şi tu plângi copile, şi eu, şi ei, toţi suntem la un moment dat "nori care plâng"....

De ce norii plâng?- întrebă copilul

Nu sunt nori, sunt îngeri, veselia lor a fost zdruncinată, sunt îngeri care aşteaptă să fie chemaţi, să nu mai rămână singuri, sunt îngeri sunt nişte... copii.

Şi eu cine sunt?- Întrebă îngerul...


Tlaloc azi e Soarele... norii s-au împrăştiat!

10 comentarii:

anelise spunea...

mmm sunt ingeri care asteapta sa vina aici pe pamant? sa intruchipeze un copil?

Tlaloc spunea...

Cam asa ceva Anelise, dar nu astept un copil :), veselia lor a fost zdruncinata, prea multa ura intre oameni, prea multe interese, prea putina iubire, o iubire implinita e atunci cand se naste un copil, e rodul iubirii, ei plang iubirea plange...:)

anelise spunea...

atunci cand nu va mai exista ura pe pamant, cerul nu va mai plange...cam greu asta nu?

Tlaloc spunea...

Exista si lacrimi de fericire :)

Cub de gheata topit dupa zambete spunea...

Poate si in cazul norilor s-a umplut paharul ... suferintei. Si si-a revarsat lacrimile peste noi pentru a demonstra cat de mici suntem de fapt. Cand vor ajunge ingerii sa se intrebe cine sunt in fata noastra, sper sa avem sinceritatea de a le spune cine sunt cu adevarat si sa nu-i mintim.

dolceneea spunea...

O lacrima ajuta sufletul sa se rasufle...iar ingerul e in acelasi copil care esti tu defapt!
Prea multa violenta, nedreptati, frustrari. Nu putem fi neutri la tot ceea ce se intampla in jurul nostru. Dragostea unui parinte fata de copilul sau este cea mai complexa si inaltatoare iubire, avand puterea a ne schimba ca oameni inca din prima clipa in care apare aceasta minune, aceasta inocenta faptura.Dumnezeul ne ofera onoarea de a gusta o bucatica de divinitate. Cata incredere pune Dumnezeul in noi incat ne incredinteaza un astfel de dar cum e un ingeras de copil. O viata pura, nealterata, dependenta de puterea noastra, ne lasa chiar si sa o putem modela...O responsabilitate imensa, si UN SUBIECT MARET, ai avut curajul nebun de a discuta despre asta! Sunt convinsa ca vei fii un tata excelent, meseria de tata e o experienta unica cred eu. Un copil ne ajuta sa vedem viata mai frumoasa, ne deschide sufletul si ochii spre a putea vedea lucrurile simple dar valoroase cand noi le vedeam banale...Un copil ne poate invata sa traim fara masti. Doar in ochisorii copilului noi putem deveni perfecti iar lista ar putea continua la nesfarsit...
FRUMOS SUBIECT! Felicitarile mele....

memori3s spunea...

poate pentru ca atunci cand ploua ne ascundem mai bine lacrimile.. iar ingerii ne ajuta nu? si ar fi placut intr-o zi sa mai luam o pauza de la atata tristete, iar pe fata noastra sa regasim doar picuri de ploaie, atunci vom dansa in ploaie!

Tlaloc spunea...

@ cub de gheata

Suntem doar un "praf" din marele univers...
mereu trebuie sa fim sinceri!

@ dolceneea
Multumesc!

@ memori3s
Intradevar, sa ne bucuram de ploaie si sa nu o folosim ca o masca...
Multumesc pentru vizita!


Apropo eu sunt Tlaloc zeu al ploii :)

anelise spunea...

al ploii? nuu! Tu esti Soarele :P

Otilia spunea...

Trist, insa excelent in acelasi timp!