vineri, 12 februarie 2010

Scump doamnă, dincolo era mai ieftin!


Astăzi sunt Soarele, mâine poate sunt Luna...

Asculţi muzica la maxim şi laşi totul în urmă, şi dacă ninge?

Etichetaţi, aşa se întâmplă în lumea în care trăim ... nu fă pe prostul că nu şti asta, şi tu ai pus eticheta, poate aşa de tare ai vrut să iţi laşi urma pe acea etichetă încât ai vrut să o agheţi de degetul mare de la piciorul a unui om...
Da, la asta ne pricepem cel mai bine, gropi, zăpadă... picioare rupte prin capitală?

Tlaloc are grijă de "ambalajul " în care se află, să nu i se pună o etichetă greşită, poate o fundă roz, nu e frumos, Soarele mă reprezintă dealtfel şi Luna.
Aveţi grijă ce şi cum faceţi, oamenii vă vor eticheta după natura faptelor voastre....

Astăzi sunt Soarele, mâine poate sunt Luna...

2 comentarii:

Cub de gheata topit dupa zambete spunea...

De etichete ne lovim mereu. Unii isi lasa etichetele hainutelor la vedere, ca sa demonstreze celorlalti ca ei au standarde ridicate, altii prefera lucrurile simple. Ma amuz cand vad pe o singura persoana mai mult de 3 branduri la vedere. Realizezi ca este penibil. Macar daca ar merge pe aceeasi marca, ar fi mult mai corect. La noi tendinta in moda ar putea fi etichetata asa: "Larger than life with some diamants". Fiind o persoana dinamica, prefer lucrurile simple, combinate cu bun gust.
In ceea ce priveste etichetarile facute de ceilalti la adresa noastra, pot spune ca ai dreptate. Faptele noastre ii fac sa ne eticheteze sub diverse porecle sau alinturi. Ceea ce m-a surprins in ultimul timp, in mod constant, a fost faptul ca oamenii pe care ii cunosc de multi ani sau doar de putina vreme, ma promoveaza frumos. Fara ca eu sa le fi cerut sa faca aceasta. Si de la fiecare, am auzit aceleasi cuvinte: "meriti, pentru ca esti deosebita." Sper doar sa nu-i dezamagesc. :)

Tlaloc spunea...

Asa este...
ma bucur ca esti deosebita!